Csirkefar-hátország

Filléres nép lakja e hont. Csirkefar-háton vagy pár kiló krumplin megvehető. A nagy nemzeti eladunk lelket hazát mozgalom. A magyar haza ára a csirke-farhát. A kedves vezető, a II. Kárpátok géniusza, meghallotta a nép hangját amely harsogva kiabálta, hogy számára mi is az igazi probléma. Drága a csirkefar-hát. Ezért aztán be is fagyasztotta izibe a far-hát árát és, hogy még jobban imádja a nép, nem állt meg itt, hanem rendeletben rögzítette, hogy a tavaly októberi áron kell adniuk a kereskedőknek. A nép pedig hangosan skandálta, hurrá elvtársak! Megcsináltuk! Mert, Magyarország előre megy nem hátra!

12 év hatalmas magyar sikerei után, az eltelt száz év legsikeresebb 10 éve után, csirkefar-hát.

 

Ízlelgessük azért pár másodpercig ezt, csirkefar-hát. Nem számít, hogy a Covid 5. hulláma napi szinten a kormány jósa és csontlegós minisztere, Kásler papa szerint is napi 200 halottat produkálhat az eddigi 40 ezer mellé, hogy ez egészségügyben a műtéti várólisták később érik utol a pácienst mint a halál, a nép valójában elengedte ezt a vírust a picsába mert mi magyarok kemények, meg nemzethyk, meg hátrafelé nyilazva a lovon is, mit nekünk egy kis Covid. Hullik a magyar mint állat? Ki a  pöcst érdekel, a lényeg a csirkefar-hát. Frissen diplomázott tanár nénik alig keresnek netto 160-170 ezer forintot, az juróban van vagy kb. 450, akik ugye nevelnék meg tanítanák a magyar jövő generációit az oskolákban, 450 eurós fizuért lelkesedéssel meg odaadással meg önfeláldozva  mindenüket mert a magyar nemzeti direktíva a csirkefar-hát elvtársak. A Lidl árufeltöltője a dupláját is megkeresi, csak hangosan gondolkodok, meg, hogy értékek meg értékrendek meg megbecsülés meg satöbbi. Mit sem számít kérem. Itt a nép legfontosabb problémája a csirkefar-hát ára. Az 5 kiló krumpliért megvehető néplélek meg  magyar jövő.

 

30 évvel a rendszerváltás után, a komcsi szocializmus után amit elvileg a hátunk mögött hagytunk, ez a nép igazából még mindig Kádár népe. Még mindig képtelen a saját lábára állni, gyáva, hogy elkezdjen egy élhető jövőt építeni ahol nem a napi gyűlölködés meg a csirkefar-hát a nemzethy direktíva.

A jósok azt jósolják, 2050-re marad a hazában vagy 6.5 millió magyar. Én meg azt mondom előbb jön el az az idő mint 2050. Sokkal de sokkal előbb. Tömegek várnak itt becsomagolt bőröndökkel ápr 3-ra. 4.-én pedig indul a kitelepülés következő hulláma. Mert a normális gondolkodni képes ember, főleg ha fiatal, pontosan tudja teljesen mindegy mi lesz a választás végeredménye neki egy élete van és annak az életnek a köv 30-40 éve így is úgy is kuka ha itt marad. 

Az ország ezeréves történetében, soha, egyetlen korszakában sem volt olyan pénzbőségben része, mint az eltelt 12 évében. Használhatta volna értelmes okos célokra, végre elkezdhetett volna építeni jövőt a napi túlélési játéka helyett, testvéri jobbot nyújtani a másik magyarnak mert ugye egyvérből valók vagyunk, befejezni a másik utálatát gyűlöletét csak mert más mint ő. Színben vallásban világnézetben nemi identitásban. De, nem. A magyar népnek a gyűlölet kell, az ezer éve cipelt minden szar dolgával teli hátizsák, ha kihal az unoka cipeli tovább mert ez, valójában a nemzethy direktíva. Ami kerek azt cipeli, ami koczka azt meg gurítja ha megszakad is benne. Mert csirkefar-hát. Ez a lényeg. Minden más huszadrangú ebben az országban.

 

Pontosan azt érdemli a magyar nép amit kap. Egy hangyapöcsnyivel sem többet. Akciós nemzethy csirkefar-hátat.