Iványi Gábort köztársasági elnöknek!

 

 

Alkalmas jelöltnek tartom Iványi Gábort? IGEN! Megérdemli az ország iványi Gábort? NEM!

Ahogy nem érdemelte meg Széchenyit, Adyt, a Nobel díjasait, és egyetlen büszkeségét sem. Mindet elárulta. Nem volt képes megbecsülni azt az értéket amit adtak ők a hazának.  Csak meg kell nézni történelmét. Egyből látszik mi volt mindig is fontos a magyar össznépi társadalomnak. A gyűlölködés, amihez folyamatosan vissza-visszatér mert képtelen elengedni. Az irigység, az uram-bátyám világ, ahol az ügyeskedés a piti előnyszerzés megsüvegelendő és a mai napig alkalmazandó, mert milyen ügyes, hisz kitudta használni a rendszer gyengeségeit, lophatott csalhatott pénzt diplomát előnyt mindent amit érhetett. Mindig kitermeli a saját selejtjeit a haza akiket aztán hatalomba emel. Itt nem  divat az egészséges élet, a kiművelt értelem, a szegénység megszüntetésére való törekvés, az egymás elfogadása, főleg egy cél, az ország és annak jövője érdekében. Itt nincs jövő csak a ma pillanatai. Nincsenek hosszútávra tervezett gondolatok célok.  Csak körbe kell nézni és minden cselekedete  a magyar népnek erről szól. A ma pillanatainak az ellopásáról vagy eladásáról. Nem véletlen, hogy mára már csak Bulgáriát előzzük meg szegénységben meg korrupcióban Európában. De, no problem mert még egy év és elsők leszünk. Hátulról. És, mindegy milyen kormány jön áprilistól. Ha, váltás lesz, akkor majd azokat fogja elárulni.    

 

 

Magyarország legszégyenletesebb bizonyítványa, hogy 500, de min. az utóbbi 100 évének egyetlen lehetőségét a demokráciára, a szabadságra, a tartalmas életre, a felelősségvállalásra, az önrendelkezésre, nem véletlen hogy végül egy ilyen szánalmas, kisstílű, bosszúálló, komplexusos gonosz törpére bízta ez az ország. Törvényszerű volt, hogy ismét bekövetkezzen.  Az olyan rendszert kiszolgálók, hazugsággyártók mint bencsik, bayer és néző pl. pedig a magyar történelem legnagyobb, társadalom elleni bűnöket elkövetett szellemi népirtóival említhetők csak egy lapon. Egy demokráciában ezek már uszításért rég börtönben rohadnának. De itt, ebben a szép kis fasiszta diktatúrában, ahol az újságírók, civilek - meg politikához nem sok közük van emberkék  - terroristák akiket kémszoftverrel lehet és kell megfigyelni. A náci népirtás, a holokauszt sem a gázkamrákkal kezdődött hanem a szavakkal. Az uszító szavakkal. Néző László a Mediaworks-központ főszerkesztője, csak egy új analfabéta NER szolga a klubban. /Sajtóklub/

Tehát Iványi Gábor mint jelölt kiváló, de sem az idő sem a pillanat nem alkalmas rá, hogy köztársasági elnök legyen.

Itt, most a Novák Katalinok, a Kövér Lászlók, a Mészáros Lőrincek világa kell. Orbán gyűlölet és tolvaj világa.  Ezt érdemli az ország. Ezt volt képes kitermelni önmagából mert igazából erre van és volt igény.  Ebben az állapotában érzi jól magát a magyar össznépi társadalom. A piros lesz a paradicsomok világa kell, a gagyik világa, a tudatlanok kora, ahonnan az értelem fejvesztve menekül hátra sem nézve. Nem én mondom, hanem a tények és a számok. Itt nincs megbecsülve a tudás, a kreatív munkaerő, a törekvőket lenézik és megszólják, a segítőket megbélyegzik mondván Soros szervezetei, itt Iványi féléknek nincs helye a hazában ma, itt és most. Most se.

 

A diktatúra azokat szereti, akiket jelszavakkal, hamis mítoszokkal, propagandával lehet irányítani. A diktatórikus berendezkedés irtózik az önállóan gondolkodó, önmagukhoz hű egyéniségektől, akik ennek a kollektív irányításnak nem hajlandók alávetni magukat. A modern demokrácia a maga bonyolultságával és válságoknak kitett természetével, sebezhetőségével, játékteret és eszközöket biztosít a totalitárius diktatúra vér nélküli hatalomátvételéhez.

Ez még itt mindig Kádár és Horthy népe - és ez az amit Orbán nagyon is jól tud. Mutass erőt, hazudj sikereket, és ha sokszor ismétled elfogja hinni a nép. A közmunkás hajbókol és hálás a helyi méltóságos úrnak, az egyéb vegetálók savanyúan egykedvűen élik a prolik világát, rettegnek, nehogy bebukják a munkahelyüket, az értelmiség lapít - szintén a seggüket féltik, a tehetősebbek beleszarnak, mert az egykulcsos adó miatt többet visznek haza, és amíg a küszöbükön nem folyik be a szar, addig ezért a Fideszre szavaznak. És van a tehetetlen, céltalanul lődörgő elégedetlen egyszeri ember, aki mindent lát, mindent ért, de semmit nem tesz. Ez itt egy immunrendszer nélküli társadalom. Csúnya lesz a vége ismét.

Azért ismerjük el, szép kis történet ez. Akár valahol közép-Afrikában is játszódhatna...Pedig a történelem, és a jelen példái felébreszthetnék alvó, gyáva elméjét végre. Egyszer majd nagyon bánni fogja ismét, hogy nem mert bátor lenni megtenni amit megkövetelne a haza. Kiállni a jövőért.

" Repülj, repülj! és délen valahol

A bujdosókkal ha találkozol:

Mondd meg nekik, hogy pusztulunk, veszünk,

Mint oldott kéve, széthull nemzetünk…!"

 

f010d683-72f2-47d6-bb65-f9e0a5537808.jpg