A nagy magyar exodus

 

Exodus jelentése kivonulás, kivándorlás új haza keresése. A lényeg, hogy el onnan ahol épp élsz. Ha sokan mennek akkor a nagy nemzeti exodus lesz belőle. A válasz arra, hogy ahol élsz az a hely számodra élhetetlenné válik.

Orbán a nemzeti sajtótájékoztatón azt mondta:

"Ez a legjobb hely Európában, Magyarországról csak rosszabb helyre lehet menni."

2002 óta hallgatom ennek az embernek a hazugságait. Látom a nép egyre romló mentális állapotát ahogy mély apátiába zuhan és elveszti a realitás érzékelését. Látom, ahogy ismét vissza süllyed önmaga kis félelemmel teli világába, ahol a kapaszkodó az ember aki elhitette vele, hogy ő a megmentője. A gondoskodó atyuska, mint Horthy vagy Kádár, aki vigyázza óvja és megoldja a problémáit. Cserébe nem kér sokat csak feltétel nélküli bizalmat. Hűséget a négyévenkénti szavazáshoz, hogy hatalomban maradhasson mert csak ekkor tud atyuska lenni. Amikor 2002-ben teljesen váratlanul elvesztette a választást és kénytelen volt kiadni a kezéből a hatalmat rájött, hogy a hatalmat nem elég megszerezni meg is kell tartani. Mi kell hozzá? Uralni a pillanatot. A mindennapok pillanatát. Ott lenni minden portán és elhitetni az emberekkel, hogy csakis ő tud megoldást az emberek problémáira. Jöttek a polgári körök és Orbán szép lassan minden portába beköltözött. Ő lett a családtag, a szentkép a falon Jézus mellett vagy a kis kép a vitrinben. Tömegek kezdtek hozzá imádkozni Isten helyett. Nem egy ilyent láttam tapasztaltam. Az azóta zajló folyamat ismert hisz nem volt olyan rég. Alig pár napja hatalmas fölénnyel húzta be a negyedik kétharmados győzelmét azzal az egyszerű mondattal, hogy béke vagy háború. Pár nap alatt elhitette az addigra beidomított népével, hogy az ellenzék háborút akar ő meg a békét tudja garantálni és hát ki az a hülye aki háborúzni akar.

Pedig valójában már 2002 óta háború zajlik az országban. Magyar csatázik magyarral. A két táborra osztott magyar nép önmagával vív csatákat a mindennapokban. Vívja a nagy nemzeti háborúját több évszázada.  Düh és gyűlölet ural mindent. Megy a hazaárulózás a két tábor között ide meg oda. Egyik tábor sem különb a másiknál ha gyűlöletről van szó. És a két tábor között egyre csak nő a nemzeti szakadék. Ma már betemethetetlen. Orbán gondoskodott róla, hogy a nép feladja mindenét érte. Valójában nem is tud róla de szolga a saját hazájában. Morzsákon tartott szolga aki boldog a morzsáktól. Boldog a hatósági áras benzintől, a rezsicsökkentéstől a csirkefarhát befagyasztott árától és minden reggel várja a napi mantrát ami életben tartja gyűlöletét. A kedves vezér pedig minden nap ki is elégíti eme vágyát.   

2.7 : 1.8

2.7 millió ember szavazott a Fidesz -KDNP-re. 1.8 millió ember pedig az Összefogásra. 380.000 a Mi Hazánkra, Aztán a Kétfarkúak is kaptak vagy 3%-ot. 4 év alatt eltűn az ellenzéki oldalról 1 millió ember amit senki, egyetlen közvélemény kutató nem vett észre. Vagy még az lehet, mivel egy hazugságra épült társadalomban élünk, ez az 1 milla hazudott. Most, pár napja minden elemző meg okos megmondó ember lázasan ötletel mi történt. Majd kikutatják de ez már semmit sem számít, a nagy mű elkészült a gyűlölet politika ismételten behúzta a következő kétharmadát.

Orbánt lehet szidni, lehet utálni, lehet gyűlölni, de meg kell emelni a kalapot mert  ő az egyetlen aki ismeri a nép lelkét és képes azt ki és felhasználni. Ez a nép semmit sem változott az eltelt 150 évben Ez még mindig Ady Mikszáth Móricz meg József Attila népe. Meg Horthy és kádár népe. Meg, van benne nem kevés fasisztoid rész is. Nem véletlen küldött el 600 ezer honfitársat a gázkamrák lángoló világába.

Egy kis érdekesség 1939-ből. Mert akkor is volt választás. A horthysta állampárt, a Magyar Élet Pártja 50.76 százaléknyi szavazattal szerezte meg a mandátumok több mint kétharmadát. Ez akkor 1.8 millió szavazatot jelentett. A Nyilaskeresztes Párt több mint félmillió szavazatot kapott. Az Egyesült Nemzeti Szocialista Párt hetvennyolcezret, a Keresztény Nemzeti Szocialista Front nyolcvanhétezret, a Rajniss-féle Nemzeti Front hatvanötezret, a Magyar Nemzeti Szocialista Földmunkás és Munkáspárt harminchatezret, a Magyar Nemzeti Szocialista Párt csak tízezret és ők kiestek.

 

Itt tartunk. Magyarország olyan mély morális válságban van, hogy ebből a következő évtizedekben nem lesz képes kilábalni. Az oktatás, amelynek a fiatal generációkat kellene megtanítani az önálló gondolkodásra a demokratikus Európai létre, a nemzetben való gondolkodásra, ma a padlón van. Kötelező hittanra jár a gyerek miközben lassan a wc-s néni tartja a fizika órát.  Ma már minden negyedik magyar kisgyerek külföldön születik meg. A nagy nemzeti exodus folytatódik. Akik még kitartottak és bíztak valami csodában, mára rádöbbentek nincs csoda és nincs tovább mire várni. Ismét elindul majd a következő hónapokban a kreatív nyelveket beszélő és külhonban is a helyét megállok tömege. Nem a falusi közmunkás és nem három műszakban robotoló gyári munkás megy majd el a következő hónapokban, ha nem a nyelveket beszélő szakmunkás, a diplomás, a hozzáadott értéket termelni képes réteg. Mert nekik még vannak céljaik, nekik még nem vették el a realitás érzéküket, még képesek gondolkodni nem befolyásolhatók csirkefarhát akciókkal meg 480-as benzinnel és ők még pontosan tudják, hogy csak jobb helyek vannak Európában Magyarországnál. Élhetőbbek, nyugodtabbak, ahol nem a gyűlölet folyik a csapból, ahol még képesek egymásra mosolyogni az utcán a boltban a metrón az emberek, ahol megfizetik a munkája értékét és ahol a tanár a szakmunkás a nővér megbecsült tagja a társadalomnak. Csak jobb helyek vannak, ha az emberi értékrendek kicsit magasabbak a béka seggénél  és ez alapján határozza meg az ember az élhetőség milyenségét.  Persze lehet élni Magyarországon ez nem vitás, hisz milliók élnek és sokan jól is érzik magukat. Csak az a mérce amit tömegek állítanak fel maguknak, na az a béka segge alatt van és ez ismét csak nem lesz alternatíva sok százezer magyarnak.

Én a látottak és a tapasztalatom alapján ma azt jósolom, hogy 2050-re Magyarország lélekszáma 6.5 millióra fog csökkenni. A valós és nem a hamisított statisztika alapján. Lehet hogy lesz itt 10 millió ember, de, hogy abból csak 6.5 millió lesz magyar abban biztos vagyok. A többi meg mindenféle harmadik világbeli náció, ha enni élni meg létezni akar még a magyar nép megmaradt része. Majd Orbán betelepít ide egy két milla kínait, kipcsakisztánit, vagy arab de akár afrikai ember is szóba jöhet majd. A lehetőségek tárháza végtelen. Mert Magyarország előre megy nem hátra. Igaz a gödör alja is előre fele van, főleg ha még ásnak is.

Nem, nem vagyok elkeseredve, mert beépített pesszimizmusom meg az előrelátásom ami ötvöződik némi ok okozat felismeréssel, tudással, ezért nem vártam ennél se többet se sokkal jobbat (de azért egy cseppet ) és a Kicsi-Magyarországban még tudok hinni, a Minipannóniában, amelyik még él és nem lesz azt olyan könnyű elpusztítani, hiszen a hozzám hasonlók akik már nem tudnak vagy nem akarnak elmenni az állapotuk vagy a koruk miatt, fogják cipelni a fáklyát ami mutatja a határt a sarokpontokat.

De látom a Horthy-lightot és Szálasi-lightot, és nem tollas a hátam.

277560849_520601362756041_4371883150941735797_n.jpg